Derderemlichtcamera.nl

Achteruitrijcamera systemen voor campers

Onderstaande achteruitrij-systemen zijn speciaal uitgezocht voor campers. Het zijn complete systemen, inclusief monitor camera verlengkabel alle benodigde kabelboom en stekkers 4 pins.

Met de systemen haalt u op de voordeligste manier het beste zicht in huis, de zekerheid en de veiligheid van een achter uit rij camera, zonder in te leveren op kwaliteit, garantie en service. Wij leveren alleen kwaliteits producten SONY lens chip en geven volledige 2 jaar garantie op het gehele assortiment. Producten beschikken over de Europese keurmerken.

 

Achteruitrij camera's zijn uit voorraad leverbaar.

Leverbaar en op werkdagen voor 17:00 uur besteld is de volgende dag in huis. ook voor uw achteruitrijcamera.

Kies voor een achteruitrijcamera en of een dode hoek camera voor uw camper!

Rust uw campers uit met één van onze achteruitrijcamerasystemen en biedt uw klanten maximale veiligheid. Wij adviseren u graag over de beste toepassingen voor in uw recreatievoertuigen. Bel gerust eenvoudig naar 0294412178 voor een vrijblijvend advies of neem contact met ons op via het contactformulier.
Consumenten achteruitrijcamera’s voor camper

Wij adviseren wij dit kwalitatieve achteruitrijcamerasysteem. Het systeem biedt een robuuste achteruitrijcamera en een 7″ lcd-scherm van slechts 1 cm dun. Het systeem is eenvoudig zelf te installeren en mogelijk uit te breiden met een tweede camera om ook de dode hoek in de gaten te houden.

 

Meer informatie over 7 inch V2-7 bedraad camper achteruitrijcamera systeem >>

Indien u in het bezit bent van een kleine kampeerauto campeerbus (tot ongeveer 5 meter) en niet graag een systeem bedraad inbouwt is ons draadloze systeem, de RVS 7 inch draadloze set.

Indien u graag het beste van het beste wilt kunt u kiezen voor onze AHD-lijn. Dit systeem wordt gebruikt in de logistieke en transportwereld maar is ook uitstekend geschikt is voor uw camper. De V2-7 en V2-5  AHD is van een zeer hoge kwaliteit, heeft 30 meter nachtzicht, functioneert van 12 tot 32V en er kunnen tot drie camera’s met 2K 2 miljoen pixels weergeven op de monitor voor het beste beeld.

Derderemlichtcamera
info@spy-europe.nl
ausiedoodle aussie doodle, aussiedoodle, Goldendoodle, labradoodle, labrador doodles, golden retriever doodles, golden retriever, golden labrador, zijn kruisingen tussen Golden Retrievers en Poedels. Deze honden zijn in eerste instantie gefokt om honden te krijgen die geen tot weinig haar verliezen, zodat mensen met een allergie ook kunnen genieten van een hond. Samen met hun fijne karakter maakt ze dit ook zeer geschikt als assistentiehond en ASS-begeleidingshond.